Nyitott
szintipop projekt
Tetszik amit csinálunk?
Csatlakozz Te is!
Részt vennél Te is a projektben? Ne feledd! Az iON egy nyitott zenei projekt, így bárki csatlakozhat hozzánk! Lehetsz előadó, zeneszerző, vagy szövegíró is! Küldj egy bemutatkozó üzenetet, valamint ha gondolod csatolj mellé egy általad készített dalt, dalszöveget.
iON projekt
Tegnapi én
Éj felén túlról ha visszatekint,
ágyamra bíbor ködpárát hint,
hajnal kezéből megkaparint:
tegnapi énem itt járt megint.
iON projekt
Álomszép
Egy hang, egy csendes félhomály, csak illúzió mely karjába zár
Végigsimít és dobban a szív, az emléked itt maradt bennem
Angyalként szárnyán repít
iON projekt
Érezned kell
Érezned kell még, minden pillanatban
Érezned kell még, bennem a régi tűz ég
iON projekt
Álmok nélkül
Álmok nélkül mondd mire vársz, csodára biztos nem találsz
Álmok nélkül mondd mennyit érsz, mit remélsz
elozoelozo
kovetkezokovetkezo
Shadow
Slider

Rólunk írták

Amikor az iON projekt ötletgazdája Dömötör Tamás megkért, hogy írjak pár sort mintegy "ajánlóként" az új oldalhoz örömmel mondtam igent a felkérésre. Örömmel, mert egy olyan egyedülálló kezdeményezésről van szó, amelyhez több helyi elektronikus zenét játszó zenész csatlakozott, nyilván nem véletlenül. Emlékszem, amikor először hallottam Tamástól a projekt részleteit rögtön nagyon izgatott lettem. Magával ragadott az a lelkesedés, amellyel Tamás beszélt erről a mindenki számára nyitott, kötöttségektől mentes, és kizárólag a zenére koncentráló kezdeményezésről.

 

Nem sokkal később az élet az elképzelés életrevalóságát is bizonyította, hiszen egymás után csatlakoztak hozzá a helyi zenészek, és rövid időn belül már hallhattuk is az együttműködés első hangjait.

Számomra már az első pillanatban világossá vált, hogy ezt a kezdeményezést nekem is támogatnom kell. Ennek erdeményeképpen született újságcikk a projektről, amely szélesebb körben hirdette ezt az különleges kezdeményezést, de ennek keretében sikerült 2012 decemberében az iON-nak bemutatkoznia a hazai közönség előtt a Tatabányai Depeche Mode Klub "Electro Night Live 2012" rendezvényén.

 Azóta engem is megkerestek már, információt kérve a projektről és Tamásról, ezért úgy gondolom, hogy a befektetett munkám elérte célját... Sok sikert, és nem utolsó sorban kitartást kívánok Tamásnak és a projektben szereplő valamennyi zenésznek, hiszen a jól sikerült bemutatkozás után itt az ideje a szélesebb tömegek "megszólításának" is.

Kovács Krisztián
klubvezető
Tatabányai Depeche Mode Klub

©2019 iON Projekt. Minden jog fenntartva!

Keresés

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.