Nyitott
szintipop projekt
Tetszik amit csinálunk?
Csatlakozz Te is!
Részt vennél Te is a projektben? Ne feledd! Az iON egy nyitott zenei projekt, így bárki csatlakozhat hozzánk! Lehetsz előadó, zeneszerző, vagy szövegíró is! Küldj egy bemutatkozó üzenetet, valamint ha gondolod csatolj mellé egy általad készített dalt, dalszöveget.
iON projekt
Tegnapi én
Éj felén túlról ha visszatekint,
ágyamra bíbor ködpárát hint,
hajnal kezéből megkaparint:
tegnapi énem itt járt megint.
iON projekt
Álomszép
Egy hang, egy csendes félhomály, csak illúzió mely karjába zár
Végigsimít és dobban a szív, az emléked itt maradt bennem
Angyalként szárnyán repít
iON projekt
Érezned kell
Érezned kell még, minden pillanatban
Érezned kell még, bennem a régi tűz ég
iON projekt
Álmok nélkül
Álmok nélkül mondd mire vársz, csodára biztos nem találsz
Álmok nélkül mondd mennyit érsz, mit remélsz
elozoelozo
kovetkezokovetkezo
Shadow
Slider

Zenei "kirándulásnak" indult - 4 év lett belőle

2017. májustól Lipcsei István (Lipi) visszavonul az iON projekt kötelékéből és önállóan folytatja tovább. Mi magunk részéről természetesen nagyon sajnáljuk a döntését, de a projekt alapjaiban is a nyitottságra épül, így tiszteletben tartjuk! Köszönjük neki ezt a több mint 4 éves időszakot, minden szempontból nagyszerű csapattá egyben barátokká is kovácsolódott a kapcsolatunk és sikerült maradandót is alkotnunk. A barátságunk természetesen nem múlik el és mi is folytatjuk. Lipinek további sikeres munkát kívánunk és köszönjük! A "miért"-ről Ő maga vall az alábbi írásában! 

2013-ban csatlakoztam az iON Projekthez Döme felkérésére:

- Nem kell ígérni senkinek semmit, nem kell elköteleződni! Próbáljuk ki aztán meglátjuk!

Izgatott a dolog, érdekelt, kihívás volt... Megszületett a Camouflage-Great commandment cover.

A cover elkészítése során kiderült, hogy jól együtt tudunk működni Dömével; ha zeneileg nem is teljesen azonos, de nagyon hasonló nyelvet "beszélünk".
Az első cover-t követte a második... és a többi... A Nyiz fivérek csatlakozásával megszülettek az első iON dalok (Álmok nélkül, Érezned kell) és további cover-ek...

Tavaly Fráter Attila csatlakozásával új lendületet vett a zenekar; kisebb stílusváltás is bekövetkezett. Megjelent az első önálló EP!
Mérföldkő ez minden csapat számára, az iON számára is.

Mindeközben az életem megváltozott; én is "öregebb" lettem. Sajnos mint minden hobby zenésznek, nekem sincs annyi szabadidőm mint amennyit egy ilyen szintre ért projekt mint az iON megkívánna anélkül, hogy mellette ne áldoznám fel teljesen a saját instrumentális ágamat, "előzményeimet", mindazt amiért anno szintetizátort vettem a kezembe és hogy ne menne a családdal töltött idő rovására.

Döntenem kellett s én úgy döntöttem visszavonulok a "magányos" alkotás világába. Régóta hiányzott már. Az iON-hoz pedig úgy éreztem - ezen a szinten ahová eljutottunk én már nem tudok többet hozzátenni. Előbb-utóbb már "akadályként" működtem volna a csapatban amit mindenképp el akartam kerülni.

Rengeteget tanultam ez alatt a 4 év alatt. Örömmel tölt el, hogy olyan emberekkel dolgozhattam együtt mint Döme és Ati, vagy mint Jopek és Szilárd a közös koncertjeink szervezése során.

Természetesen hálás vagyok Nektek, a közönségünknek is azért hogy hallgattok, szerettek minket! ?

Tartsátok meg e jó szokásotokat! ?

Lipcsei István

©2019 iON Projekt. Minden jog fenntartva!

Keresés

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.